Hei! Tule mukaan Lihastautiliiton alueellisen jäsenyhdistyksen toimintaan.

Täytä liittymislomake ja klikkaa Lähetä jäsenhakemus. Lihastautia sairastavana pääset varsinaiseksi jäseneksi. Kuka tahansa, joka haluaa tukea toimintaamme, voi myös hakea kannattajajäsenyyttä. Jäsenmaksu on 20 euroa (2017)

Keski-Suomen lihastautiyhdistyksen jäsenenä voit osallistua tapahtumiin, toimia vapaaehtoisena ja saada vertaistukea sekä neuvoja ja ohjausta Lihastautiliiton aluetyöntekijältä. Saat myös jäsenpostia kirjeitse tai sähköpostilla. Verkkosivuillamme kerromme ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Lihastautiliiton palvelut ovat ulottuvillasi. Lihastautiliitto lähettää sinulle myös Porras-lehden.

Voit jatkossa itse päivittää jäsentietojasi kirjauduttuasi käyttäjätunnuksillasi jäsensivulle. Muista korjata muuttuneet tai vanhentuneet yhteystietosi, jotta jäsenyytesi pysyy kunnossa ja posti löytää luoksesi. Tietojasi käsitellään suojatussa tietoturvallisessa verkkoyhteydessä.

Lisätietoja: Jäsenasiat Tommi Rantanen 050 0975 615

Tervetuloa!

Tutustu jäsenrekisterin rekesteriselosteeseen ja tietoturvaperiaatteisiin!

Jäsenrekisteriseloste (pdf)